Acasă » REGIONAL » Moldova » În prag electoral, ADN Pașcani rămâne fără lider. Dragoș Ionescu renunță la politică

În prag electoral, ADN Pașcani rămâne fără lider. Dragoș Ionescu renunță la politică

Surpriză pe plan politic la nivel local. Coordonatorul Alternativei pentru Demnitate Națională (ADN) Pașcani, Dragoș Ionescu, a renunțat la funcție din motive necunoscute. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care explică faptul că nu poate promova anumiți reprezentanți ai clasei politice. Dragoș Ionescu a mai precizat că renunță definitiv la o carieră pe plan politic dar că nu va renunța să se implice în proiecte durabile.

„Stă în ADN-ul meu uman să accept provocări, dar niciodată nu voi susține ideea că nu există altă variantă! Cu apreciere față de cei care m-au convins inițial prin promovarea unor idei, ce se doreau a fi alternative la actualul spectru politic, administrativ, social și economic, am ajuns la concluzia că eu nu pot reprezenta ceea ce promovează anumiți reprezentanți ai clasei politice! Renunț definitiv la activitatea politică, în scopuri mult mai umane și statornice. Sunt hotărât să mă implic total in proiecte durabile ce contribuie la dezvoltarea tuturor. Alături de parteneri, colegi și prieteni vom fi mult mai utili dezvoltării proiectelor de viitor. Gata cu politica! Mult succes tuturor celor care vor susține libera acțiune, indiferent despre ce domeniu vorbim!”, a precizat fostul lider ADN, Dragoș Ionescu.

Amintim faptul că în luna ianuarie a.c., a fost numit de către președintele Cătălin Ivan coordonator politic al Alternativei pentru Demnitate Națională (ADN) Pașcani. De la acea vreme, Dragoș Ionescu s-a implicat în crearea unor structuri politice atât la nivel local cât și în comunele arondate municipiului. Ionescu a reușit într-un termen relativ scurt să identifice și candidați din partea ADN pentru funcția de primar. Cel mai probabil o serie de neînțelegeri cu președintele Cătălin Ivan l-a determinat să facă definitiv un pas în spate.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Spania se încurcă în morții de Covid. O femeie declarată decedată și înmormântată s-a întors la căminul unde locuia

O spaniolă în vârstă de 85 de ani despre care familia sa fusese informată că ...