Acasă » REGIONAL » Pascani » În stare gravă după o cădere de pe casă. A “plonjat” de la circa 5 metri
nomad

În stare gravă după o cădere de pe casă. A “plonjat” de la circa 5 metri

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Paşcani se află în stare gravă la spital după ce a căzut de pe casă, de la o înălţime de aproximativ cinci metri.

Acesta a ajuns în Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) de la Spitalul „Sf. Spiridon“ cu traumatism la nivelul coloanei, contuzie toraco-abdominală, fractură complexă de calcaneu la ambele picioare, fiind internat în Clinica de Ortopedie.

Un alt bărbat de 74 de ani din Mironeasa a ajuns la spital după ce a fost acroşat de o căruţă şi proiectat într-un şanţ la o distanţă de aproape doi metri. „Bărbatul era policontuzionat prin accident rutier, fiind pieton. Prezenta traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, traumatism vertebro-medular amielic, multiple fracturi costale, contuzie pulmonară, contuzie forte de bazin“, au precizat medicii de la Spitalul „Sf. Spiridon“. A rămas internat tot în Clinica de Ortopedie a unităţii me­dicale.

Sursa www.ziaruldeiasi.ro

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Rețea uriașă de trafic de migranți descoperită în România prin operațiunea Great Expectations. Sumele plătite pentru un drum în Europa

Poliţiştii de frontieră și DIICOT au identificat un grup organizat specializat în trafic de migranţi, grupa ...