Acasă » REGIONAL » Moldova » Încasări mai mari în cele două piețe din Pașcani față de aceeași perioadă a anului trecut

Încasări mai mari în cele două piețe din Pașcani față de aceeași perioadă a anului trecut

În conferința de presă susținută ieri la primărie de către conducere, viceprimarul Cristian Rățoi a prezentat situația încasărilor în cele două piețe agroalimentare din Pașcani pentru primul trimestru. Potrivit edilului, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, încasările au crescut considerabil, aproape de trei ori.

„Vă prezint situația încasărilor pe primul trimestru al anului 2021 față de aceeași perioadă a anului 2020. Tot ce înseamnă taxe și încasări suntem pe plus față de anul trecut. În 2020, în cele două piețe s-au încasat 18.751 lei. În acest an s-a ajuns la suma de 53.451 lei. Avem defalcate încasările și putem arăta oricând unde sunt creșterile. Piața este pe un făgaș bun, normal. O să trebuiască în continuare să acționăm pentru ca toată lumea să fie mulțumită și toți să ocupe spații. Bineînțeles, pentru acele spații ocupate trebuie să fie plătite taxe. Spun (piețarii – n.r.) că taxele sunt mari dar nu este vina noastră. Avem proiect pentru piața din Vale și tot ce facem nu facem pentru noi ci pentru oameni și pentru angajați”, a declarat viceprimarul Cristian Rățoi.

Precizăm faptul că de când actuala conducere a preluat frâiele municipalității s-a încercat o reorganizare a pieței iar persoanele care dețineau mai multe spații au fost supuse la plata întregii suprafețe. Rățoi a spus că înainte existau mici producători sau comercianți care plăteau un singur spațiu deși marfa era extinsă pe o suprafață mult mai mare.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Comunicat. Clarificări cu privire la solicitările de eliberare de abonamente gratuite pentru elevi

C.P. Avand in vedere numeroasele  solicitari  ale cetatenilor privind elibererarea de abonamente gratuite pentru elevi, ...