Acasă » REGIONAL » Moldova » Incident nefericit în Pașcani: Un copac căzut peste o mașină blochează un sens de circulație
pmp

Incident nefericit în Pașcani: Un copac căzut peste o mașină blochează un sens de circulație

Marți, 2 aprilie, un incident nefericit a avut loc pe strada Grădiniței din Pașcani, lângă sensul giratoriu de la Jysk. Un copac a căzut peste o mașină, provocând avarii considerabile autovehiculului și blocând un sens de circulație.

Imaginile arată impactul devastator al incidentului. În urma acestuia, autoritățile au intervenit pentru a remedia situația și debloca traficul.

Cel mai probabil proprietarul se va îndrepta pentru despăgubiri către Primăria Pașcani, copacul aflându-se pe domeniul public. De menționat este faptul că meteorologii au anunțat cod galben de vânt în aproape toată țara. Reprezentanții ISU fac apel către cetățeni să ia măsuri suplimentare față de obicei atunci când își parchează mașinile lângă blocuri sau în apropierea de arbori în aceasta perioadă când sunt condiții meteorologice periculoase COD GALBEN de vânt.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...