Acasă » EVENIMENT » Îndrăgitul artist Ion Paladi va deschide o cofetărie în Pașcani: „Planificăm inaugurarea cofetăriei de sărbătorile de iarnă, și cu siguranță voi fi prezent la toate, fiindcă este o oportunitate să-mi revăd din nou publicul meu drag” (FOTO EXCLUSIV)

Îndrăgitul artist Ion Paladi va deschide o cofetărie în Pașcani: „Planificăm inaugurarea cofetăriei de sărbătorile de iarnă, și cu siguranță voi fi prezent la toate, fiindcă este o oportunitate să-mi revăd din nou publicul meu drag” (FOTO EXCLUSIV)

Veste dulce pentru fanii artistului din Chișinău, Ion Paladi. Acesta va deschide o cofetărie în municipiul nosru, inaugurarea având loc la sărbătorile de iarnă, unde, va fi prezent și el.“DULCINELLA”, căci așa va fi numele cofetăriei, va fi amenajat în fostul sediul al băncii BancPost Pașcani, din deal, de pe strada Moldovei.

Ați deschis în Pașcani o cofetarie. De ce Pașcani? Ce vă leaga de municipiul nostru?
Mai întîi de toate m-am gîndit că pe lîngă muzică aş putea face şi altceva, de ce să bucur publicul meu doar cu cântece, când pot să și-i îndulcesc cu cele mai gusoase produse de cofetărie “DULCINELLA” din Republica Moldova. “DULCINELLA” este cea mai mare rețea de cofetărie din Republica Moldova, fondatorul acestei mari rețele este Nicolae Pojoga, unul dintre nanii de botez a băiețelului meu Lucian. De cîțiva ani tot îi spuneam lui Nicolae că ar fi bine să treacă Prutul cu produsele “Dulcinella” ca să guste şi frații noştri din ele. Astfel, în luna decembrie 2019, împreună am deschis primele 5 cofetării în România: 3 la Bacău, 1 în Piatra Neamț şi 1 în Târgu Neamț. Prima etapă a strategiei noastre este să deschidem cogetării în toate orasele din zona Moldovei. M-ați întrebat ce ma leagă de municipiul Pașcani, cred că ca și în toate celelalte orașe mă leagă publicul, care mă îndrăgește, și-mi iubeste creația, oamenii care mă așteaptă mereu cu tot dragul să le cînt.
Ce vom putea savura in locatia dumneavoastra?
În cofetăriile “Dulcinella” veți putea servi: prăjituri după rețete autentice atât Basarabene cît și exclusive, elaborate de cofetarii noștri, torturi de autor cum ar fi: Tortul Ion, Constantin, Mihai, Elena, Vasile, Nicolae, Mariana, etc., plăcinte moldovenești, biscuiți, ciocolata belgiană, vinuri, șampanie și coniacurile noastre basarabene, diferite cadori pentru cei care iși serbează ziua de naștere.
Aveți in plan să mai deschideți și alte puncte de lucru în zonă?
Până la sarbătorile de iarnă, mai exact pînă de Crăciun, vom deschide încă 5 magazine în: Botoșani, Suceava, Pașcani și două la Iaşi. În anul 2021 planificăm să deschidem încă 15 magazine în zona Moldovei. 4. Cand va fi inaugurarea. Veti fi si dvs prezent? Planificăm inaugurarea cofetăriilor “Dulcinella” de sărbătorile de iarnă, și cu siguranță voi fi prezent la toate, fiindcă este o oportunitate să-mi revăd din nou publicul meu drag și să le prezint cu mare plăcere produsele delicoase ale companiei “Dulcinella”.
Cand va fi inaugurarea. Veti fi și dumneavoastrp prezent?
Planificăm inaugurarea cofetăriilor “Dulcinella” de sărbătorile de iarnă, și cu siguranță voi fi prezent la toate, fiindcă este o oportunitate să-mi revăd din nou publicul meu drag și să le prezint cu mare plăcere produsele delicoase ale companiei “Dulcinella”.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un nou monolit a fost descoperit. Unde a apărut de această dată?!

Alertă la nivel global. După monolitul din Utah, SUA și cel din România, un alt ...