Acasă » EVENIMENT » Intervenția polițiștilor în ultimele 24 de ore: peste 140 de solicitări și peste 300 de fapte contravenționale constatate
pmp

Intervenția polițiștilor în ultimele 24 de ore: peste 140 de solicitări și peste 300 de fapte contravenționale constatate

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la peste 140 de solicitări ale cetățenilor și au constatat peste 300 de fapte contravenționale.

„La data de 2 iunie a.c., polițiștii au acționat, la nivelul județului Iași, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 5 acțiuni și au intervenit la 143 de evenimente, dintre care137 au fost sesizate de către cetățeni prin 112.
Pentru alte nereguli constatate, polițiștii au aplicat 334 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 148.070 de lei.
Polițiștii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței rutiere, fiind scoși din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalți participanți, 21 de conducători auto. Acestora le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de timp, conform legii.
De asemenea, au fost oprite din a circula 1 autovehicul care nu prezenta siguranță pe drumurile publice. Astfel, certificatele de înmatriculare a unui autovehicule a fost retras până la remedierea problemelor constatate”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Peste 100 de apeluri la 112, ieri, în județul Iași

Potrivit polițiștilor IPJ, în ultimele 24 de ore, agenții au intervenit la peste 100 de ...