Acasă » REGIONAL » Moldova » Iohannis îi pasează lui Orban cartoful fierbinte: Omul de la care a început dezastrul PDL
nomad

Iohannis îi pasează lui Orban cartoful fierbinte: Omul de la care a început dezastrul PDL

Klaus Iohannis a comentat miercuri, la sediul PNL, imaginile de la Colectiv, apărute în spațiul public în urmă cu câteva săptămâni. De asemenea, a vorbit și despre Raed Arafat, cel care în opinia adversarilor politici ai PSD, ar trebui să fie demis.

Klaus Iohannis a declarat că filmările de la Colectiv l-au marcat profund și că este necesară o analiză amănunțită.

„Apropo de acel film, m-a răscolit puternic. A fost cutremurător. Ştiu cum m-am simţit atunci, când a fost incendiul. Întâmplarea a fost că am aflat imediat şi am venit a doua zi. O tragedie care m-a marcat profund. Însă, dacă abia acum a apărut acest film, e clar că trebuie analizat”, a declarat Klaus Iohannis.

Întrebat despre soarta pe care ar trebui să o aibă Raed Arafat – șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, după ce au apărut imaginile de la Colectiv, Iohannis a plasat răspunderea pe premierul Ludovic Orban.

„În ceea ce-l priveşte pe Arafat, aici sigur, domnul prim-ministru Orban şi echipa lui vor face o analiză şi vor da un răspuns”, a declarat Klaus Iohannis.

Filmarea de aproximativ 20 de minute făcută publică în noaptea intervenției de la Clubul Colectiv prezintă primul echipaj ISU București Ilfov, incapabil să se organizeze, să facă față unui accident de o amploare atât de mare. Mai mult, de atât, Orlando Șchiopu, coordonatorul operațiunii a fost surprins înjurând victimele. Sursa:evz.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Demersuri privind amenajarea noului Cimitir Municipal. Enoriași supărați că nu au mii de euro pentru un loc de veci

Pași mărunți în demersurile privind amenajarea noului cimitir din municipiul Pașcani. De câțiva ani de ...