STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » Advertoriale » IVECO Daily: Lider în gama de camioane ușoare noi, de neegalat ca minibus

IVECO Daily: Lider în gama de camioane ușoare noi, de neegalat ca minibus

Un transport sigur și eficient are nevoie de microbuze și minibuze capabile să se adapteze cerințelor cele mai variate de transport.

Gama de microbuze Daily de la Iveco este prezentă cu modele în secțiunea de oferte Iveco de pe site-ul auto-schunn.ro – dealer autorizat si partener Mercedes-Benz in Romania.

Minibuzele din familia Iveco Daily cumulează toate avantajele gamei Daily, performanța și siguranța la volan, conectivitatea și funcțiile de conducere asistată, rezistența, fiabilitatea și versatilitatea.

Iveco Daily oferă noilor modele de microbuze acces la conectivitate și o gamă de servicii personalizate adaptate  pentru scopurile de transport dorite.

Există mai multe modele de microbuze, în cadrul gamei extinse Daily, cu capacitate de maxim 22 de pasageri, perfect concepute pentru a asigura un transport de persoane eficient și sigur.

Calitățile acestor vehicule de la Iveco sunt apreciate de companiile care au ca obiect de activitate transportul de persoane.

Noua servodirecție a modelului Iveco este comandata electronic, fiind deosebit de precisă și reacționează prompt la acțiunea șoferului, oferind o experiență sigură și confortabilă de transport.

Stabilitatea pe orice traseu și manevrabilitatea modelelor de microbuze sunt menite să sporească gradul de siguranță, pentru o conducere cât mai facilă și lină.

Chiar și pe străzile aglomerate ale marilor orașe, minibuzele Daily sunt gata de drum: modul City activat la o apăsare de buton reduce efortul acționării volanului cu până la 70%.

Sistemul de direcție al vehiculelor autoutilitare Daily este special conceput pentru a oferi o experiență deosebită la bord.

Modelul de la Iveco permite ajustări axiale si unghiulare la volan si setarea poziției preferate de condus pentru a spori confortul și ergonomia. Volanul multifuncțional, învelit în piele, este înzestrat cu comenzi tactile, pentru mai mult confort.

In perioada aglomerată a orelor de vârf, este posibilă activarea funcției Queue Assist printr-o simplă accesare de buton.

Sistemul de monitorizare conceput de Iveco, pentru monitorizarea presiunii pneurilor, afișează valorile în timp real, pentru ca șoferii să se asigure în orice moment de presiunea optimă pe fiecare cauciuc, oferind mai multă siguranță în deplasare, dar și reducerea semnificativă a consumului de combustibil.

Un microbuz Daily dedicat fiecărei necesități de transport

 

  • Modelul Daily Tourys

Microbuzul model Daily Tourys oferă pasagerilor confortul și siguranța unor autobuze turistice, fiind un model compact care prezintă caracteristicile sale standard de calitate, pe orice distanțe.

 

  • Modelul Daily Line

Daily Line de la Iveco este ideal pentru călătoriile interurbane, demonstrând calități certe și o capacitate de transport optimizată. Configurațiile adaptabile ale acestui model îl recomandă datorită mai ales costurilor reduse de funcționare și mentenanței ușor de realizat.

 

  • Modelul Daily Star

Daily Start este cel mai nou vehicul utilitar de transport din marea familie Daily Minibus. Această versiune de microbuz deși este un vehicul entry-level, demonstrează performanțe de top și un raport excelent calitate / preț, fiind foarte avantajos pentru multe flote auto de transport persoane.

 

  • Modelul Daily Blue Power

Gama Daily Blue Power cuprinde o serie de vehicule comerciale și microbuze, cu motorizări diferite și tracțiuni alternative. Recomandat pentru transportul de persoane, autovehiculul Daily Blue Power poate acoperi o varietate mare de misiuni de transport urban dedicat persoanelor, cu eficiență și fiabilitate.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Lista proiectelor care vor intra la finanțare prin PNI „Anghel Saligny” pentru fiecare localitate în parte din Iași. Câteva comune au întrecut, din nou, Pașcaniul

Recent, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a făcut public lista proiectelor din județul ...