STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Moldova » Kronstadt Hospitality Expert, expertiză în activitate hotelieră (P)

Kronstadt Hospitality Expert, expertiză în activitate hotelieră (P)

Kronstadt Hospitality Expert este o companie care oferă expertiză proprietarilor de hoteluri, pensiuni, restaurante, centre de evenimente, în vederea dezvoltării business-ului sau expertiză privind deschiderea unei noi locații (hotel, pensiune, restaurant, centru de evenimente).

 

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, în locații de prestigiu, echipa Kronstadt Hospitality Expert vine în ajutorul investitorilor, proprietarilor cu soluții corecte în vederea maximizării profitului și optimizării activității operaționale.

Ce oferim? Servicii complete de consultanță și management, care presupun preluarea unui proiect din faza de idee – arhitect & designer – studiu de fezabilitate – asistență pe perioada construcției – predeschidere – deschidere – operare. Mai multe detalii pe www.kexp.ro

 

Pe ce ne bazam? “Dezvoltăm un concept care se numește “HUB Experts”, care presupune ca, pentru orice proiect, să angrenăm cei mai buni specialiști pe fiecare segment (maestru în artă culinară, somelier, housekeeping specialist, manager operațional, specialist în vânzări, specialist marketing și social media, etc), pentru maximizarea rezultatelor fiecărui departament. Acest concept se aplică atât pentru locații care urmează să se deschidă, cât și pentru locații care vor să-și îmbunătățească activitatea operațională.

Fondatorul companiei este Alecsandru-Ionuț Blându (foto1), cu o experiență de peste 10 ani în domeniul ospitalității, în locații de prestigiu precum: Clermont 4****, Kronwell ****, Ana Hotels Poiana Brașov 4****, Concorde Old Bucharest Hotel 4****.

 

 

“Avem o creștere importantă în ultimii ani a numarului de turiști, mai ales pe fondul introducerii voucherelor de vacanță, faptului că România este o țară sigură din punct de vedere al tensiunilor create de terorism sau tensiunilor interne. Cu toate acestea trebuie avut în vedere faptul că o creștere impulsionată de factori favorabili nu trebuie să genereze o delăsare a hotelierilor, ci să fie mereu pregătiți și pentru altfel de perioade. Le recomandăm să apeleze la experți cu încredere, deoarece nu putem știi niciodată când reglementările legislative se pot schimba și vor fi nevoiți să fie mult mai implicați în activitatea operațională, mai activi din punct de vedere al vânzărilor, situație ce ar crea un decalaj major de redresare. Pe de altă parte trebuie luată în considerare și situația în care un investitor dorește să construiască un hotel, are nevoie să fie îndrumat de la prima idee până la primul oaspete și nu numai”, a declarat pentru Jurnalul Regional Alecsandru-Ionuț Blându – Managing Partner, Kronstadt Hospitality Expert.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

UPDATE | Accident rutier la Blăgești. Două persoane au necesitat îngrijiri medicale

În urmă cu aproximativ două ore, în municipiul Pașcani, pe raza suburbiei Blăgești mai exact, ...