Acasă » SPORT » Laurențiu Reghecampf nu mai este antrenorul Universității Craiova. Anunțul făcut de clubul de fotbal Citeşte întreaga ştire: Laurențiu Reghecampf nu mai este antrenorul Universității Craiova. Anunțul făcut de clubul de fotbal
Intalnirea lui Laurentiu Reghecampf, noul antrenor al echipei de fotbal Steaua, si Gigi Becali la Palatul din Aleea Alexandru, in Bucuresti. 21.05.2012

Laurențiu Reghecampf nu mai este antrenorul Universității Craiova. Anunțul făcut de clubul de fotbal Citeşte întreaga ştire: Laurențiu Reghecampf nu mai este antrenorul Universității Craiova. Anunțul făcut de clubul de fotbal

Universitatea Craiova a anunțat, duminică seara, printr-o postare pe Facebook despărțirea de antrenorul Laurențiu Reghecampf. Potrivit GSP, Reghe ar fi acceptat rezilierea contractului fără să primească clauza de 300.000 de euro. Tehnicianul a ajuns la o înțelegere cu patronul Mihai Rotaru fără să mai primească despăgubiri.

„Clubul Universitatea Craiova şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulţumim lui Laurenţiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Ştiinţa şi îi dorim mult succes mai departe”, este mesajul postat pe Facebook de clubul de fotbal.

Tehnicianul a ținut să le ureze succes celor de la Universitatea Craiova și a descris experiența din Bănie drept una „„interesantă”. „Așa este, am închis colaborarea în această seară (n.r. – duminică seară) cu Universitatea Craiova. Vreau să mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Digi Sport.

Reghecampf se afla la conducerea tehnică a echipei din Craiova din iulie 2021. A ratat titlul, s-a clasat pe 3 în play-off, n-a câștigat Cupa României, fiind eliminat în semifinale de Sepsi (1-3 la general), și a prins doar preliminariile Conference League. În urmă cu mai bine de o săptămână, Reghecampf își confirmase prezența pe banca celor de la Craiova și în sezonul următor. Antrenorul își fixase și un obiectiv, și anume câștigarea titlului.

Din informațiile GSP.ro, Reghe ar fi acceptat rezilierea contractului fără să primească clauza de 300.000 de euro. Tehnicianul a ajuns la o înțelegere cu patronul Mihai Rotaru fără să mai primească despăgubiri.

Numele dintre care Rotaru va alege înlocuitorul sunt Daniel Isăilă, Liviu Ciobotariu, Laszlo Balint, dar și fostul selecționer Mirel Rădoi. Primul e sub contract până în 2025 cu Bani Yas din Emirate, iar în cazul lui problema s-ar pune dacă oltenii i-ar putea asigura un salariu suficient de atractiv, al doilea tocmai ce și-a prelungit contractul cu FC Voluntari, în timp ce Balint e liber de contract după despărțirea de UTA.
Citeşte întreaga ştire: Laurențiu Reghecampf nu mai este antrenorul Universității Craiova. Anunțul făcut de clubul de fotbal

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cupa Pașcaniului la șah, ediția a XIV-a. Detalii pentru cei care vor să participe

În data de 22-24 iulie 2022 la Pașcani se va desfășura o nouă ediție a ...