Acasă » REGIONAL » Moldova » Liberalii pășcăneni spun despre partenerii de alianță, PRO România, că sunt duplicitari

Liberalii pășcăneni spun despre partenerii de alianță, PRO România, că sunt duplicitari

Liberalii pășcăneni acuză partenerii de alianță PRO România de duplicitate. Discuțiile cu privire la acest aspect au fost purtate la sediul politic în urma unei analize făcute într-o ședință de Birou Politic Local.
Potrivit unei postări a liberalilor, în cadrul acestei ședințe s-a luat act de deciziile politice ale PNL pentru viitoarele confruntări electorale din 2024. „ (…) am discutat situația politică și duplicitatea partenerului de guvernare locală, PRO România și am stabilit întrunirea Consiliului de Coordonare Locală, pentru data de 18 noiembrie”, se precizează în postare.
„PNL Pașcani invită cetățenii să se alăture acestui proiect politic de continuare a lucrurilor bune și necesare, pe care primarul Marius Pintilie și actuala administrație le-au demarat și le pun în practică pentru dezvoltarea comunității noastre”, mai transmit pe rețelele de socializare peneliștii.
Nemulțumirea celor din conducerea primăriei vine după ce viceprimarul Cristian Rățoi a început de o perioadă de timp să critice deciziile partenerului de alianță. Asta după ce i s-a luat din subordine de către Marius Pintilie Serviciul de Gospodărire Comunală pe motiv că nu ar fi mulțumit de activitatea lui.
PRO România a spus vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că Marius Pintilie confundă atât primăria cât și partidul din care face parte cu un S.R.L. (societate cu răspundere limitată).

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pensii 2024. Cine va primi cu 80% mai mult de la poştaş anul viitor

Ministrul Muncii (MMSS), Simona Bucura Oprescu, a oferit clarificări cu privire la impactul noii legi ...