Acasă » REGIONAL » Moldova » Liderul ADN Pașcani, Dragoș Ionescu, prezent la Adunarea Generală a Organizațiilor
nomad

Liderul ADN Pașcani, Dragoș Ionescu, prezent la Adunarea Generală a Organizațiilor

Eveniment politic important pentru Organizația Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN). De câteva ore a început Adunarea Generală a Organizațiilor, eveniment ce are loc la București și la care participă peste 400 de membri ADN din toată țara. Printre aceștia se numără și coordonatorul pe zona Pașcani, Dragoș Ionescu.

„Astăzi are loc prima Adunare Generală a Organizațiilor ADN (Alternativa pentru Demnitate Națională) – AGORA, la București (Hotel Sheraton, sala Platinum Grand Ballroom). La eveniment participă toate echipele județene de coordonare, numărând peste 400 de membri angrenați în toate județele țării în mod direct în organizarea structurilor ADN în teritoriu și în pregătirea alegerilor locale”, precizează cei de la ADN.

În acest fel, ADN se pregătește pentru alegerile locale și cele generale (anticipate sau la termen) cu scopul de a câștiga, prin votul cetățenilor, cât mai multe locuri în consiliile județene și locale și de a reuși trecerea pragului electoral în cadrul alegerilor parlamentare. ADN și-a propus drept obiectiv de etapă să înscrie candidați în alegerile locale la nivelul întregii țări, lucru care va fi posibil prin intermediul unui număr foarte mare de membri atrași, implicați în mod direct în procesul de organizare al filialelor. Prima AGORA reprezintă momentul în care ADN dă un prim test de maturitate și este prima întâlnire în acest format extins.

G&B beton

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Primăria Pașcani a finalizat procedurile pentru dezinfecția scărilor de bloc

Primăria Pașcani a reușit să finalizeze procedurile de achiziții pentru activitățile de dezinfecție a scărilor ...