Acasă » REGIONAL » Pascani » Lidia Buble, Aurel Moldoveanu si Ion Palade, in concert de ziua unei comune. Discoteca in aer liber si foc de artificii la final
pmp

Lidia Buble, Aurel Moldoveanu si Ion Palade, in concert de ziua unei comune. Discoteca in aer liber si foc de artificii la final

Artisti de talie nationala vor concerta intr-o comuna din apropierea municipiului Pascani. Evenimentul va avea loc cu ocazia „Zilei comunei Todiresti”. Primarul Ovidiu Droanca ne-a precizat faptul ca sarbatoarea nu va mai avea loc in luna mai, asa cum se obisnuia in anii precedenti, ci in luna august. Asta deoarece in perioada respectiva sunt multi sateni care se intorc acasa din strainatate.

„S-a luat decizia ca Ziua comunei Todiresti sa fie organizata in luna august, pe data de 20, si nu in luna mai. Asta deoarece sunt multi cetateni care lucreaza in strainatate si care in acea perioada se intorc acasa in concediu. Cred ca si ei merita sa aibe parte de aceasta sarbatoare. Legat de acest eveniment, am luat decizia impreuna cu consilierii locali sa concerteze Lidia Buble, Aurel Moldoveanu si Ion Palade. De asemenea vor mai urca pe scena artistii nostri locali dar si doua tinere artiste debutante. Dupa concert va avea loc un foc de artificii dar si o discoteca in aer liber intretinuta de un Dj”, a declarat primarul comunei Todiresti Ovidiu Droanca. Pentru acest eveniment, conducerea Primariei va aloca de la bugetul local suma de 41,550 lei.

Citeste si: Investitii si proiecte noi pentru comuna Todiresti. Nou plan de modernizare a localitatii

Acesta are in vedere, in data de 15 august, sa premieze cinci cupluri care au implinit 50 ani de casnicie. In cinstea acestora va fi sustinuta o slujba de preotii din comuna si nu numai iar premierea va avea loc la biserica din Todiresti. Cuplurile vor primi din partea Primariei cate un buchet de flori si un plic cu o suma modica de bani.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...