Acasă » POLITIC » Locul de senator al Dianei Șoșoacă ar urma să fie luat de o aleasă locală din Iași. E în opoziție cu soțul ei, consilier PNL
pmp

Locul de senator al Dianei Șoșoacă ar urma să fie luat de o aleasă locală din Iași. E în opoziție cu soțul ei, consilier PNL

Locul de senator lăsat liber de Diana Șoșoacă după alegerea acesteia ca deputat în Parlamentul European ar urma să fie preluat de o consilieră locală din județul Iași. Aleasa AUR este în opoziție cu soțul ei, ales și el consilier local, dar pentru PNL.

Diana Șoșoacă va pleca din funcția actuală de senator al României în cea de deputat în Parlamentul European, după ce formațiunea pe care o reprezintă a depășit la alegerile europarlamentare pragul electoral de 5%.

Potrivit legii, locul de senator va fi preluat de următorul nume aflat pe lista de candidați a partidului din organizația unde a fost ales, așa cum a fost înscrisă aceasta la alegerile din 2020. În cazul de față, este vorba despre AUR Iași, din partea căreia Diana Șoșoacă a fost aleasă senator.

Următoarea pe lista AUR din Iași pentru Senat este Ionela Alina Achirei, de profesie asistent social, din comuna Costuleni, scrie Ziarul de Iași.

 

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani, 21 iunie a.c. – VIDEO

Coordonatorul PRO România Pașcani, Cristian Rățoi a susținut vineri, 21 iunie, o conferință de presă ...