Acasă » REGIONAL » Harlau » Locuri de munca in AGRICULTURA oferite de fortele de munca. Salariu: intre 600 si 1000 euro

Locuri de munca in AGRICULTURA oferite de fortele de munca. Salariu: intre 600 si 1000 euro

 

EURES Romania oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (Campania 2018) pentru munca sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei. Potrivit Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi (AJOFM), durata contractului este de aproximativ 3 luni, timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare; data estimată de angajare fiind sfârşitul lunii februarie sau începutul lunii martie 2018.

Cerinte: sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp şi constituie un avantaj experienţa în agricultură, în recoltarea zmeurei sau  munca efectuată în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi şi plăteşte transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Salariu: 603 – 1053 euro/brut/lună (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare, 2 zile libere prin rotaţie).

Limba straină: Constituie un avantaj cunoaşterea limbii engleză/spaniolă/portugheză – cunoştinţe de bază (dar nu este o cerinţă obligatorie).

Persoanele care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi, tel: 0232254578, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

ANM anunţă o schimbare radicală în vreme în România. Temperaturi neobişnuite începând de miercuri

Meteorologii avertizează asupra unei schimbări semnificative ale vremii în România, cu temperaturi care vor depăși ...