Acasă » LIFESTYLE » Lovitură pentru Pro TV! Emisiunea Vocea României, scoasă din grila de programe! Care este motivul invocat
nomad

Lovitură pentru Pro TV! Emisiunea Vocea României, scoasă din grila de programe! Care este motivul invocat

Mega lovitură pentru postul de televiziune Pro TV, care se vede nevoit să renunțe la emisiunea Vocea României

Emisiunea Vocea României, cel mai vizionat show de muzică din România, este scos, în prezent, din grila de programe Pro TV. Show-ul ar fi trebuit să înceapă în această toamnă, dar formatul nu mai poate fi realizat din cauza faptului că nu s-au putut orgnaniza preslecțiile pentru noul sezon al emisiunii de taletnte muzicale, scrie huff.ro.

Așa cum și emisiunea „Românii au talent” a trebuit să schimbe formatul pe parcurs și sa nu mai facă semifinalele și finalele live, așa și Vocea României se află în imposibilitatea de a mai fi realizată. Este pentru prima oară când Pro TV este nevoit să scoată din grila de programe un show de televiziune atât de important.

Vocea României revine în 2021

Vocea României ar urma să revină la Pro TV în toamna anului 2021, când se vor putea organiza preselecții dacă situația din România o va permite. Surse din Pro TV, a confirmat pentru HUFF.ro că showul NU se va face anul acesta.

Vocea României este după „Românii au talent” cel mai urmărit reality show de talente din televiziunea din România. Formatul internaționat „The voice” a fost adus de Pro TV în România, la scurt timp după ce a apărut emisiunea „Românii au talent”. În cele nouă sezoane de Vocea României, cele mai multe premii câștigate i-au aprținut juratului Tudor Chirilă. Din juriul emisiunii fac parte Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Horia Brenciu. Din juriu au mai făcut parte și Loredana Groza, care a plecat la Antena 1 și Andra, în prezent jurat la Românii au talent.

 

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Organismul nu mai face față. Efectele stresului termic, explicate de un specialist

Specialiștii spun că numărul de ore din timpul anului cu stres termic generat de căldură ...