Acasă » REGIONAL » Moldova » Lucrări de curățenie în parcurile din Pașcani sub supravegherea primarului

Lucrări de curățenie în parcurile din Pașcani sub supravegherea primarului

Angajații din cadrul Serviciului de gospodărie comunală din Primăria Pașcani au început curățenia în parcuri. Primul parc vizat a fost cel de pe strada Mihai Eminescu unde, sub supravegherea primarului, muncitorii au igienizat zona și au reparat mobilierul din spațiul de joacă. Primarul Dumitru Pantazi a precizat faptul că fiecare spațiu de joacă din municipiu va fi modernizat prin dotarea lor cu mobilier specific.
„Așa după cum am spus zilele trecute, mobilierul, echipamentele și aparatura fitness pentru dotarea parcurilor din Pașcani au fost primite și astăzi am mers personal în parcul de joacă de pe strada Mihai Eminescu unde au început lucrările de curațenie, reparații, modernizare și amenajare cu mobilier specific parcurilor de joacă, de unde nu vor lipsi masa de șah, balansoarele, tobogane etc.
Pe listă sunt și alte parcuri ca de exemplu cele de pe străzile 1 Decembrie 1918, Traian Vuia, Calea Iașului.
În Parcul Municipal vor fi amplasate mai multe aparate pentru fitness. Acestea pot fi folosite gratuit. Banii, aproximativ 200.000 lei, sunt alocați de la bugetul local.
În lucru avem un proiect și pentru parcul de la Riama care va fi schimbat și mobilat complet.

Îmi doresc să fie creat un mediu propice în care copiii să-și desfășoare activitățile specifice vârstei cu rugămintea ca mobilierul și aparatura să fie folosite în mod corespunzător! De asemenea, păstrați curățenia!”, precizează primarul Dumitru Pantazi. 
 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Consilierii locali convocați luni în ședință extraordinară. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Consilierii locali ai Municipiului Pașcani sunt așteptați luni, 18 martie a.c. începând ora 10:00 la ...