Acasă » Administratie » Mai multe străzi din Gâștești au fost pietruite. Urmează celelalte suburbii din Pașcani

Mai multe străzi din Gâștești au fost pietruite. Urmează celelalte suburbii din Pașcani

Activitățile de pietruire a străzilor din suburbiile municipiului Pașcani sunt în toi. La ora actuală se lucrează în suburbia Gâștești unde pe mai bine de zece străzi s-a pus pietriș și compactat. Viceprimarul Cristian Rățoi a declarat faptul că termină în curând toate străzile din Gâștești iar mai apoi se va interveni în altă suburbie până vor fi finalizate toate.

„Se continuă cu balastarea drumurilor din suburbia Gâștești, chiar dacă vremea este … cum este. Într-un fel ne ajută pentru că după lucrările de pietruire vom trece la compactare. Astfel piatra intră mai bine în pământ. Acum am terminat cu strada Teiului și am mai balastat jumătate din strada Buzdugani. Până la ora actuală s-au pietruit 10 străzi din suburbie și mai necesită a fi compactate. Terminăm cu Gâșteștiul după care vom trece la celelalte suburbii”, a declarat viceprimarul Cristian Rățoi.

Potrivit vicelui, administrația locală a fost nevoită să închirieze un compactor cu vibrații și mai urmează să se închirieze un buldoexcavator pentru rezolvarea problemelor identificate în urma controalelor făcute de către inspectorii de la mediu și ISU. „Am fost nevoiți să închiriem un compactor cu vibrații deoarece cel pe care-l avem la primărie nu este bun. Nu compactează cum trebuie. A fost prins în bugetul local bani pentru închirieri de utilaje. Sperăm ca până la începutul lunii august să reușim să achiziționăm un utilaj al nostru”, a mai spus Cristian Rățoi.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Reguli de respectat pentru vânzări online fără riscuri

Există o serie de reguli de siguranță care pot fi adoptate pentru a evita fraudele ...