Acasă » EVENIMENT » Măsuri judiciare în cazul agresiunii din comuna Cucuteni
pmp

Măsuri judiciare în cazul agresiunii din comuna Cucuteni

Pe data de 5 februarie a.c., autoritățile din orașul Hârlău au intervenit cu fermitate în cadrul unei investigații care privește un incident nefericit petrecut la mijlocul lunii noiembrie a anului trecut. Un bărbat de 36 de ani, originar din comuna Cucuteni, este acum sub lupa legii pentru presupusa comitere a infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

Conform informațiilor obținute pe parcursul investigațiilor, se pare că la data de 11 noiembrie 2023, un conflict verbal accentuat și consum excesiv de alcool au condus la o escaladare regretabilă. Bărbatul suspectat ar fi recurs la acte fizice agresive împotriva unei persoane vătămate, respectiv un bărbat în vârstă de 31 ani. Incidentul s-a produs în cadrul social al unei terase aparținând comunei Cucuteni.

Drept răspuns prompt la aceste acuzații și bazându-se pe evidențele strânse, polițiștii au decis reţinerea individului în cauză pentru o perioadată temporar limitată de 24 ore începând cu data menţionată anterior.

În cursul zilei urmatoare, suspectul a fost prezentat instanţei judiciare competente. Procurorului desemnat cu cazul i-a revenit sarcina analizei circumstanţelor și probatoriului disponibil. Ca urmare a evaluarii atente a situaţiei juridice, s-a dispus aplicarea controlului judiciar asupra persoanei implicate pentru o durată totalizând doua luni calendaristice.

 

 

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cât costă să-ţi cumperi o insulă în Grecia

Cei care iubesc Grecia au şi în acest an oportunitatea nu doar să se mute ...