Acasă » REGIONAL » Moldova » Măsuri URGENTE în lupta cu COVID-19 aplicate în Târgu Frumos. Sprijin pentru medicii urgentiști
nomad

Măsuri URGENTE în lupta cu COVID-19 aplicate în Târgu Frumos. Sprijin pentru medicii urgentiști

Promptitudine la Târgu Frumos în aplicarea măsurilor pentru protejarea cetățenilor împotriva virusului care a panicat o lume întreagă. Conducerea Primăriei a montat deja dispozitive cu dezinfectant în cele 113 scări de bloc existente la nivelul orașului. De asemenea, s-a parcurs și prima etapă de dezinfecție prin pulverizarea acestora cu substanțe specifice în casa scărilor de bloc.

Primarul Ionel Vatamanu a declarat pentru Jurnalul Regional că măsuri de dezinfecție au fost luate și în zonele publice din oraș, circulate cel mai des de cetățeni, cât și pe arterele rutiere. „Am început montarea dispozitivelor cu dezinfectant pentru mâini în cele 113 scări de bloc din orașul Târgu Frumos. Mai avem la patru scări de montat aparate și finalizăm. De asemenea, conform măsurilor date prin Ordonanța Militară 4 am trecut și la dezinfectarea scărilor de bloc. Această activitate am făcut-o cu o firmă cu care avem contract de dezinsecție și deratizare. Ieri, în jurul orei 14.00, am reușit să terminăm dezinfectarea scărilor din oraș”, a declarat primarul din Târgu Frumos.

Edilul șef a mai precizat reporterilor noștri că a făcut comandă de combinezoane și măști de protecție pentru personalul medical din cadrul Compartimentului de Primiri Urgențe din spitalul orășenesc. Este vorba despre 8 echipamente și 4 măști.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Furnizarea apei potabile este întreruptă în localitatea Mircești (parțial)

În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situație ...