Acasă » REGIONAL » Moldova » Membrii CA de la CSM Pașcani sunt chemați la raport, după ce echipa locală de fotbal a înregistrat rezultate RUȘINOASE

Membrii CA de la CSM Pașcani sunt chemați la raport, după ce echipa locală de fotbal a înregistrat rezultate RUȘINOASE

Primarul Dumitru Pantazi a cerut ca membrii Comisiei de Administrație (CA) din cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Pașcani să prezinte un raport cu privire la activitatea Clubului, la următoarea ședință de ordinară de Consiliu Local. Intervenția primarului a venit după ce consilierul local PSD, Vasile Avrămiuc, un iubitor al sportului pășcănean, s-a arătat a fi indignat de faptul că echipa de fotbal a ajuns să fie cea mai slabă formație din România, ultimul meci disputat fiind pierdut cu 10-0.

Pantazi a precizat faptul că de la bugetul local se alocă anual câte 10 miliarde de lei vechi pentru CSM și a invitat oamenii de afaceri locali să se implice, dacă vor, în susținerea Clubului. Consilierul local PMP, Sorin Olariu a intervenit pe acest subiect declarând că este necesar ca factorii de decizie din conducerea municipalității să se întâlnească într-o ședință pentru a analiza situațiile serviciilor din subordinea Consiliului Local. Olariu a mai atras atenția asupra dezastrului de la CSM Pașcani precizând că spiritul sportiv a fost pierdut de mult dar nimeni nu a făcut nimic. Consilierul PSD Ciprian Pintilie, membru în Consiliu de Administrație a CSM, a luat cuvântul și a precizat că la Clubul Sportiv Municipal nu se finanțează doar echipa de fotbal.

”Avem echipa de rugby, de tenis, șah, atletism care aduc medalii. Au rezultate bune. CSM nu este numai fotbal”, a precizat consilierul local PSD, Ciprian Pintilie. Rămâne de văzut dacă la următoarea ședință de Consiliu Local se va prezenta un raport de activitate din partea celor din conducere.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Mii de țigări confiscate în fieful contrabandiștilor din Târgu Frumos

O nouă captură de țigări de contrabandă în orașul Târgu Frumos. Este aproape imposibil ca ...