Acasă » REGIONAL » Moldova » Membrii PNL Neamț s-au împăcat cu hoţii care le-au spart sediul și au furat zeci de mii de lei din seif

Membrii PNL Neamț s-au împăcat cu hoţii care le-au spart sediul și au furat zeci de mii de lei din seif

Reprezentanții PNL Neamț au retras plângerea împotriva hoților care au spart sediul în luna august 2020. În consecință, Judecătoria Piatra-Neamţ a dispus încetarea procesului penal în cazul celor trei indivizi care au spart sediul PNL Neamț şi au furat dintr-un seif 88.000 de lei.

Reprezentanţii PNL şi-au retras plângerea, astfel, întreaga muncă a poliţiştilor care, după mai multe zile de anchetă şi investigaţii i-au identificat şi prins pe infractori, a fost în zadar, relatează presa locală.

Instanţa i-a obligat pe cei trei hoţi să achite cheltuielile judiciare însumate la 60.000 de lei, în timp ce PNL are de dat doar 1.000 de lei cheltuieli judiciare.

La data de 29 octombrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în municipiul Piatra Neamț, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat. În urma descinderilor, polițiștii au descoperit și indisponibilizat un autoturism, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, au fost puse în aplicare mandatele de aducere emise pe numele persoanelor bănuite, două fiind depistate în municipiului Piatra Neamț, iar cea de-a treia în municipiul Roman.

În urma cercetărilor a reieșit că, în noaptea de 26/27 august, un bărbat de 39 de ani, din Roman, împreună cu o altă persoană, ar fi pătruns prin efracție în sediul PNL din Piatra Neamț, de unde ar fi sustras 88.000 de lei, precum și alte bunuri, beneficiind de sprijinul celorlalte două persoane de 33, respectiv 45 de ani, din Tîrgu-Neamț, care ar fi supravegheat zona comiterii faptei.

Sursa: Antena3.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pregătiri de primăvară la spațiile verzi din Pașcani

Lucrările prilejuite acestei perioade la spațiile verzi din municipiu continuă. Spre exemplu, se intervine constant ...