STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » EVENIMENT » Accident » Mesajele primarilor și aleșilor locali, cu ocazia zilei de 1 DECEMBRIE
pmp

Mesajele primarilor și aleșilor locali, cu ocazia zilei de 1 DECEMBRIE

​1 Decembrie este data la care românii de pretutindeni sărbătoresc drept Ziua Națională a României, cel mai important moment din istoria românilor. Jurnalul Regional vă spune LA MULȚI ANI!

Iată mesajele autorităților cu această ocazie:

„La mulți ani române! Sa fii iubit oriunde te ai afla! Sa iubești și sa respecți românul de lingă tine! Să nu uiți niciodată, dar niciodată de unde ai plecat! Sa iubești România cu toată inima ta și sa ai grija sa transmiți acest sentiment urmașilor urmașilor tai! Te îmbrățișez cu dragoste de român, pe tine, române, oriunde te ai afla! Să ne trăiești Românie dragă!”

Cu respect, primarul comunei Todirești Ovidiu Droancă!

 

„Dragi cetățeni, fie ca tricolorul nostru să fluture mereu cu mândrie și să ne aducă aminte de sacrificiile și curajul celor care au luptat pentru libertate. În această zi importantă să spunem cu toții: La mulți ani, România!”

Cu stimă, primarul comunei Vânători Constantin Lupu!

 

„Dumnezeu să binecuvânteze ROMÂNIA și POPORUL ROMÂN! La mulți ani, România! La mulți ani, români de pretutindeni! De Ziua Națională a României să aveți o zi frumoasă”

Cu prețuire, primarul comunei Moțca Constantin Serioja Hobincă!

 

„Cu prilejul Zilei naționale a României doresc poporului roman cele mai călduroase felicitări si urări de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!”

Cu respect, primarul comunei Stolniceni Prăjescu Costel Hugianu!

 

„Astăzi, 1 Decembrie, indiferent de locul în care ne aflăm, sufletul ne este plin de emoție. Ziua Națională a României ne îndeamnă în fiecare an să fim uniți, solidari și mândri că suntem români! Să încercăm să fim cei mai buni în tot ceea ce facem, să ne ajutăm unii pe alții și să luptăm pentru un ideal comun, acela de a asigura un viitor mai bun tuturor generaților. La mulți ani, românilor de pretutindeni! La mulți ani, România!”

Cu respect, primarul comunei Mogoșești – Siret Damian Butnariu!

 

„Spiritul de independență și unitate să ne călăuzească mereu pașii. Sărbătorim cu bucurie și mândrie ziua în care România a devenit stat național suveran. La mulți ani, țara noastră dragă! La mulți ani, România!”

Cu stimă, primarul comunei Hărmănești Ioan Secrieru!

„De Ziua Națională a României doresc tuturor românilor oriunde s-ar afla multă sănătate, prosperitate, pace și liniște sufletească! La mulți ani români! La mulți ani România!”

Transmite viceprimarul municipiului Pașcani – Cristian Rățoi!

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Lista substanțelor care afectează șoferii va fi actualizată. Anunțul ministrului Sănătății 

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat joi, după ședința de Guvern, că lista cu substanţele ...