Acasă » REGIONAL » Iasi » Miercuri este scoasă din biserica Hadâmbu icoana făcătoare de minuni
thomplast

Miercuri este scoasă din biserica Hadâmbu icoana făcătoare de minuni

Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului va fi celebrată la Mănăstirea Hadâmbu încă de miercuri, de pe 14 august, programul slujbelor religioase urmând să înceapă de la ora 18.00.

Astfel, credincioşii sunt aşteptaţi de la această oră să participe la Vecernia unită cu Litia, urmând ca mai apoi, de la ora 19.00, să înceapă procesiunea obişnuită în fiecare an. Credincioşii vor participa la scoaterea Icoanei Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Hadâmbu, urmând ca de la ora 20.00 să se săvârşească Taina Sfântului Maslu care va fi oficiată de către un sobor de preoţi.

Credincioşii care vor dori să participe la slujba de la miezul nopţii au ocazia să asiste la slujba Utreniei, dar şi la Prohodul Maicii Domnului de la ora 24.00. A doua zi, joi, pe data de 15 august, programul slujbelor religioase va începe cu sfinţirea agheasmei mici, Sfânta Liturghie urmând să înceapă de la ora 9.00. La finalul acesteiea, de la ora 12.00, va avea loc agapa frăţească (n.r: masa organizată de către mănăstire). Seara, de la ora 18.00, va avea loc introducerea în biserica monument a Icoanei Făcătoare de mi­nuni a Maicii Domnului.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pășcănean plasat sub control judiciar după ce a amenințat și lovit o adolescentă din municipiu

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub ...