Acasă » LIFESTYLE » Vedete » Mihai Constantinescu, în moarte cerebrală
nomad

Mihai Constantinescu, în moarte cerebrală

Mihai Constantinescu se află în moarte cerebrală. Medicii discută în prezent dacă să îl deconecteze pe artist de la aparate.

După ce a suferit al treilea stop cardio-respirator, cântărețul a intrat în moarte cerebrală. Mihai Constantinescu a fost internat de urgență, luni seară, după de a suferit un stop cardiac, la Spitalul Floreasca din București, la secția de Terapie Intensivă. Pe parcursul nopții, artistul, care intrase în comă, a mai suferit un stop cardio respirator și o hemoragie cerebrală.

Cel de al treilea stop cardiac l-a adus pe celebrul cântăreț în moarte cerebrală.

„Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Aceasta este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.Al doilea element este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un tratament anterior anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut? Sunt convins că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai benefic în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este foarte îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii”, a declarat medicul cardilog Ștefan Drăgulescu pentru România TV.

Sursa www.unica.ro

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

AUDIO | Andreea Antonescu s-a îmbătat cu iubitul ei la Iași și a sunat la 112

Ea a sunat la 112 şi a spus că e sechestrată într-un apartament dintr-un complex ...