Acasă » SPORT » Mircea Lucescu il ataca pe Burleanu: “Am ramas cu un gust amar in suflet”

Mircea Lucescu il ataca pe Burleanu: “Am ramas cu un gust amar in suflet”

Si Mircea Lucescu se alatura listei contestatarilor lui Razvan Burleanu dupa ce FRF a omis sa il invite pe Gica Hagi sau pe oricare alt nume mare din fotbalul romanesc la tragerea la sorti a grupelor Euro 2020.

“Il Luce” spune ca a ramas cu un gust amar pentru ca nu l-a vazut pe Hagi printre cei prezenti la evenimentul anului din fotbalul romanesc.

“Cand a fost tragerea la sorti am vazut o multime de jucatori si conducatori si am ramas cu un gust amar in suflet, ca nu am vazut niciun jucator din marea generatie a fotbalului romanesc. M-as fi asteptat sa il fi vazut pe Gica Hagi acolo, pentru ca merita din plin sa fie in acest context extraordinar al valorilor mondiale. De aceea, sa avem grija de acesti oameni, sa ii sustinem cat se poate de mult, pentru ca ei vor fi un exemplu permanent pentru noua generatie de jucatori”, a declarat Mircea Lucescu.

Federatia Romana de Fotbal a decis sa nu invite niciun nume mare din istoria fotbalului romanesc la tragerea la sorti pentru Euro 2020.

In schimb, invitat de onoare al FRF a fost fostul selectioner al Romaniei, Cosmin Contra, in mandatul caruia s-a ratat calificarea la turneul final de anul viitor din preliminarii.

Hagi a reactionat dur fata de aceasta gafa a forului condus de Razvan Burleanu, iar acesta din urma i-a cerut scuze in cursul zilei de marti, printr-un comunicat in care l-a si atacat pe “Rege”. Sursa: ziare.com

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

De ce a decis Gică Hagi să renunțe la FC Viitorul? „Regele” s-a uzat și a cedat

Hotărârea fostului mare fotbalist a surprins pe toată lumea. O veste neașteptată a zguduit apaticul ...