Acasă » REGIONAL » Moldova » Mobilier stradal pentru mai multe blocuri din zona Vale
thomplast

Mobilier stradal pentru mai multe blocuri din zona Vale

Locuitorii de pe trei străzi din municipiul Pașcani dispun de mobilier stradal nou. Potrivit primarului Dumitru Pantazi, astăzi s-a demarat a doua tură de amplasare a băncilor, meselor și a coșurilor de gunoi.

“Mobilier urban în zona Vale din Pașcani. Începe a doua tură de amplasare a mobilierului urban, de această dată în partea din Vale a Pașcaniului, între blocuri. Am mers astăzi să stabilesc zonele, și în urma solicitărilor venite din partea cetățenilor dar și pentru a acoperi o arie cât mai extinsă. Astfel vor fi puse zeci de bănci, mese și coșuri de gunoi la blocurile de pe străzile Mihai Eminescu, Veronica Micle, 22 Decembrie, Alea 1 Decembrie. Am discutat și cu cetățenii din zonele menționate problemele curente spre a fi rezolvate și felicit pășcănenii care îngrijesc spațiul verde din fața blocului. Amintesc că în ultimele luni pe raza orașului au fost amplasate peste 150 de bănci, coșuri de gunoi și mese noi și reparate alte câteva zeci”, a precizat primarul Dumitru Pantazi.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pășcănean plasat sub control judiciar după ce a amenințat și lovit o adolescentă din municipiu

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub ...