Acasă » REGIONAL » Moldova » Mobilier urban în zonele aglomerate din Pașcani. Se așteaptă cereri din partea cetățenilor

Mobilier urban în zonele aglomerate din Pașcani. Se așteaptă cereri din partea cetățenilor

C.P. Și în acest an continuăm amplasare de mobilier urban în Pașcani. 400 de bănci și coșuri de gunoi urmează să fie amplasate în zonele aglomerate din oraș. S-a început cu străzile Moldovei și Ștefan cel Mare venind astfel în întâmpinarea cetățenilor care care au solicitat mobilier urban în zona centrală, loc bun și de relaxare.

Sunt cereri înregistrate la Primăria Pașcani și din partea cetățenilor care doresc mobilier urban în fața blocului. Ele urmeaza să fie rezolvate. Pentru a evita neînțelegerile între vecini, solicitarea trebuie să curpindă și un tabel semnat de toți locatarii blocului că sunt de acord cu amplasarea de bănci la scară. Felicit cetățenii care au înfrumusetat spațiul verde din fața blocului și păstrează curățenia. Sunt cetățenii și în categoria care distrug mobilier urban și lasă mizerie în urma lor, în acest sens fiind ridicate pentru reparații câteva zeci de bănci și coșuri de gunoi. Amintesc că anul trecut sute de bănci, coșuri de gunoi și mese au fost ampalsate în mai toate zonele din oraș.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Primăria vrea înființarea unui serviciu pentru administrarea parcărilor din Pașcani. Dar nu știu deocamdată cum va fi implementat proiectul

Primarul Marius Pintilie a precizat în cadrul unei conferințe de presă, susținută astăzi la sediul ...