Acasă » EVENIMENT » Momente de panică! Un avion nu a putut ateriza la Iaşi, din cauza vântului puternic

Momente de panică! Un avion nu a putut ateriza la Iaşi, din cauza vântului puternic

A fost panică la bordul unui avion care ar fi trebuit să aterizeze la Iaşi. Cursa Londra-Iaşi, cu aproape 200 de pasageri la bord, printre care şi 10 copii, a survolat aeroportul timp de 40 de minute, până când pilotul a decis să renunţe la manevră. Din cauza vântului puternic, aeronava a fost redirecţionată către Bacău, unde a aterizat în siguranţă.

Un avion care zbura ieri pe ruta Londra – Iaşi a aterizat de urgență pe aeroportul George Enescu din Bacău, din cauza condiţiilor meteo.

După 40 de minute de survol deasupra Iaşiului, pilotul a hotărât să întoarcă aeronava din drum. În tot aceast timp, la bord, călătorii au intrat în panică.

“Din cauza vântului puternic, o aeronavă ce venea din direcţia Luton nu a putut ateriza pe  pista de la Iaşi, la ora programată – 13.25. Timp de 40 de minute, avionul s-a rotit deasupra oraşului, în incercarea de a ateriza în condiţii de siguraţă. Nu a reuşit, aşa că singura soluţie a pilotului a fost redirecţionarea aeronavei pe aeroportul din Bacău”, Elena Troia, purtător de cuvânt Aeroportul Internaţional Iaşi. (antena3.ro)

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

POPRICANI | Ample controale în trafic. Scandalagii amendați

La data de 07 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Popricani ...