Acasă » REGIONAL » Moldova » Municipiul Pașcani are Buget. Aleșii locali au aprobat BVC pe anul în curs cât și Lista de investiții | VIDEO
nomad

Municipiul Pașcani are Buget. Aleșii locali au aprobat BVC pe anul în curs cât și Lista de investiții | VIDEO

Ședință importantă pentru municipiul Pașcani. În cursul zilei de astăzi, începând cu ora 10.00, a avut loc ședința ordinară de Consiliu Local Municipal. Pe ordinea de zi au existat 36 de proiecte de hotărâre, majoritatea făcând referire la banii ce urmează a fi cheltuiți în acest an de către administrația locală. Un singur proiect a fost retras de pe ordinea de zi de către inițiator pentru modificări. În rest, proiectele au fost parcurse și discutate de aleșii pășcăneni. Nu au existat nici contrele politice printre edili. Consilierul local PNL, Marius Pintilie a adus, ca de obicei, critici la adresa actualei conduceri a municipiului. Pintilie a făcut și declarații politice în plen, fapt ce l-a determinat pe primarul Dumitru Pantazi să intervină și să-l trimită la sediul organizației din care face parte pentru astfel de intervenții politice și nu când se discută lucruri importante pentru pășcăneni.

La discuții a intervenit și consilierul local PMP, Sorin Olariu. Acesta a criticat atitudinea populistă a liberalilor pe anumite subiecte sociale cum ar fi Centrul local de recoltare a sângelui. Pmpistul i-a îndemnat pe aleși să facă donații pentru finalizarea lucrărilor și-n nume proprii nu să vină cu declarații electorale. Olariu a arătat în plen că a donat suma de 2500 lei pentru Centrul de recoltare din Pașcani.

Proiectele au fost aprobate cu majoritatea voturilor PSD și PMP, cei de la PNL votând împotrivă în mare parte. Mai multe urmăriți în clipul video:

G&B beton

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Primele demersuri pentru asfaltarea a două drumuri printre care cel dintre Ruginoasa și Heleșteni

Reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor vor semna astăzi contractul cu firma ...