STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » Administratie » Mustrări din partea șefului pentru viceprimarul pășcănean Cristian Rățoi, aflat în primul concediu de când a preluat funcția

Mustrări din partea șefului pentru viceprimarul pășcănean Cristian Rățoi, aflat în primul concediu de când a preluat funcția

Niște capace de canalizare achiziționate anul trecut de către viceprimarul Cristian Rățoi, cel care răspunde de Compartimentul de Gospodărire Comunală din cadrul primăriei, l-a determinat pe primarul Marius Pintilie să îl tragă de „urechi”. Aceste capace au fost amplasate pe Esplanada din Vale a municipiului, înlocuindu-se astfel cele vechi care erau deteriorate.

Zilele trecute, un copil a fost la un pas de accidentare după ce unul din capace s-a rupt din balamale. Într-o conferință de presă susținută astăzi la sediul administrativ din Ștefan cel Mare, Marius Pintilie l-a mustrat indirect pe colegul său de coaliție. Edilul șef este de părere că a fost o greșeală achiziția acestor bunuri dând vina pe „lipsa de experiență” a viceprimarului.

„Am dat dispoziție să se repare toate capacele de pe Esplanadă, capacele de la canalizări. Consider că anul trecut când s-au cumpărat acele capace s-a greșit din lipsă de experiență. Consider că acele capace nu sunt bune pentru stradal. Sunt niște capace de grădină. O fi de metal, cu balamale de metal dar nu sunt potrivite pentru stradal. Chiar dacă este pietonal avem mașini care curăță și deszăpezește sau udă florile. Capacele s-au deteriorat de la aceste mașini. Am văzut în mediul online că s-au întâmplat niște probleme cu un copil. Nu ne dorim acest lucru și am și vorbit la Gospodăria Comunală ca niciodată să nu mai cumpărăm astfel de capace de canalizare”, a spus primarul Marius Pintilie.

Viceprimarul Cristian Rățoi nu a putut fi contactat până la redactarea articolului pentru un punct de vedere.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

UPDATE | Accident rutier la Blăgești. Două persoane au necesitat îngrijiri medicale

În urmă cu aproximativ două ore, în municipiul Pașcani, pe raza suburbiei Blăgești mai exact, ...