Acasă » REGIONAL » Moldova » Neculai Enea, cu dor de liberali. Nu exclude o alianță cu membrii care l-au „parașutat” din PNL

Neculai Enea, cu dor de liberali. Nu exclude o alianță cu membrii care l-au „parașutat” din PNL

Situația ciudată pe scena politică locală. Președinte ALDE Pașcani, Neculai Enea, și-ar dori o alianță cu actuala conducere PNL Pașcani. Asta după ce tot actuala conducere l-a determinat să părăsească partidul, împreună cu alți membri marcanți, când a preluat frâiele puterii.

Enea a declarat pentru Jurnalul Regional că în trecut a făcut parte din PNL și încă are colegi, prieteni liberali cu care se înțelege bine. Președintele ALDE mai spune că dacă i s-ar propune ar face o alianță pe plan local, dar în urma unor negocieri cu PNL.

Partea proastă pentru Neculai Enea este aceea că ALDE Pașcani este ca și inexistent. În alegerile trecute ALDE a înregistrat scoruri rușinoase, sub procentul partidului, la nivel local. Acest lucru se datorează lipsei de activitate și comunicare cu simpatizanții sau membrii organizației cât și proasta gestionare pe linie politică a conducerii partidului. Acum Neculai Enea caută să se agațe de orice partid, nu doar PNL, prin negocierea unei alianțe pentru a obține în mod politic o funcție publică. Interesant de văzut pe parcurs dacă vreun partid local va remorca ALDE Pașcani în alegerile locale.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Dosar penal pentru un bărbat din Scobinți pentru trei bidoane de țuică

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit ...