Acasă » REGIONAL » Moldova » Nemulțumiri tot mai mari în alianța de la vârful Primăriei Pașcani. Rățoi dă vina pe liberali de problemele din municipiu | VIDEO
pmp

Nemulțumiri tot mai mari în alianța de la vârful Primăriei Pașcani. Rățoi dă vina pe liberali de problemele din municipiu | VIDEO

Probleme tot mai mari în alianța de la nivelul conducerii Primăriei Pașcani – PNL respectiv PRO România. Într-o conferință de presă susținută astăzi de PRO România la sediul organizației, Cristian Rățoi a continuat să-și exprime nemulțumirile vizavi de liberali, implicit față de primarul Marius Pintilie.

Acesta a spus că au existat probleme numeroase în alianță încă de la început dar că a tăcut până acum în speranța că se vor înțelege pe parcurs. Viceprimarul a lăsat să se înțeleagă că au existat piedici din partea primarului în a-și face treaba plus alte multe lucruri care deocamdată nu le face publice.

Însă, depinde până la urmă de ce decizii vor lua colegii săi din alianță față de el. Altfel spus, dacă va continua să fie subminat de către colegii din alianță va face public tot. Mai multe în video conferința de presă de mai jos:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Circa 3000 mp de spații verzi au fost reabilitate săptămâna trecută la Pașcani

Viceprimarul Cristian Rățoi anunță că săptămâna trecută a fost o săptămână de foc pentru angajații ...