Acasă » LIFESTYLE » Niciun cadru medical infectat în ultimele 48 de ore, în Suceava. Peste 2.200 de persoane au fost declarate vindecate în judeţ
nomad

Niciun cadru medical infectat în ultimele 48 de ore, în Suceava. Peste 2.200 de persoane au fost declarate vindecate în judeţ

În ultimele 48 de ore nu s-a mai înregistrat niciun caz de infecţie cu noul coronavirus în rândul personalului medical sau auxiliar în judeţ, a anunţat, luni, Prefectura Suceava. Totodată, sursa citată a precizat că, potrivit situaţiei transmise de Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Suceava, în ultimele 24 de ore, au fost internate în spital 22 de persoane diagnosticate cu COVID-19 şi externate 45 de persoane, potrivit agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, în judeţ se află în autoizolare la domiciliu 3.309 persoane, iar alte 15.324 au ieşit de sub incidenţa acestei măsuri de la declararea stării de urgenţă până în prezent. În carantină instituţionalizată sunt plasate 181 de persoane, iar 2.107 au ieşit din carantină până în prezent.

Conform situaţiei întocmite de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, în judeţ se înregistrează 2.240 de persoane declarate vindecate, iar până în prezent s-au efectuat 18.764 de teste.

Sursa: Stiripesurse.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Bărbat dispărut de la domiciliu, găsit în Constanța

În urma activităţilor investigative şi de căutare efectuate cu celeritate de poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi, ...