Acasă » REGIONAL » Pascani » Nita Dermidie fost gasit incompatibil de Agentia Nationala de Integritate (ANI)

Nita Dermidie fost gasit incompatibil de Agentia Nationala de Integritate (ANI)

Fostul inspector sef adjunct a Inspectoratului Teritorial de Munca Iasi, Nita Dermidie are probleme cu cei de la Agentia Nationala de Integritate. Recent, ANI a constatat faptul ca Dermidie a fost incompatibil cu functia detinuta in urma cu cativa ani.

“În perioada 05 mai 2010 – 11 mai 2011, a deținut simultan funcția publică de șef serviciu Îndrumare angajatori și angajați în domeniul securității și sănătății în muncă, autorizări în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Iași și pe cea de membru în consiliul de administrație al S.C. Scudas S.A., societate comercială din sectorul public, obținând venituri de natură salarială, încălcând astfel dispozițiile art. 94, alin. (2), lit. c) din Legea nr. 161/2003″, au precizat cei de la ANI.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. NIȚĂ DERMIDIE nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, mai spun cei de la ANI.

De mentionat faptul ca la alegerile parlamentare din 2012 Nita Dermidie a candidat pentru functia de deputat din partea Aliantei Liberalilor si Democratilor. In trecut, acesta a candidat si pentru functia de primar a municipiului Pascani. Pe plan politic, Nita Dermidie a inregistrat numai esecuri.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Societăți din Podu Iloaie luate la control de polițiști. Amenzi de peste 45.000 lei

La data de 8 august a.c., în intervalul orar 08.00 – 12.00, polițiștii din cadrul ...