Acasă » REGIONAL » Pascani » Noi actiuni preventive la Pascani. Agenti economici sanctionati pentru nereguli
pmp

Noi actiuni preventive la Pascani. Agenti economici sanctionati pentru nereguli


În perioada 28.10-03.11.2017, etapizat, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea infracţionalităţii stradale, prevenirea faptelor ilicite de comerţ, cât şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

 

Au fost vizate de acţiune 4 zone, fiind legitimate 53 de persoane şi controlate 47 de autovehicule.

 

Au fost verificaţi 13 agenţi economici. Poliţiştii au aplicat 53 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 7 conform  Legea12/1990, 23 conform Legii nr. 61/1991, iar 21 conform  O.U.G. 195/2002, în valoare de 14.805 lei.

 

A fost constatată o infracţiune. De asemenea, a fost   soluţionat un dosar penal aflat în evidenţe cu autor necunoscut.

 

Spre exemplu, la data de 01 noiembrie a.c., a fost sancţionată cu amendă în valoare de 1000 lei, conform Legii nr. 12/1990, o femeie, care în calitate de gestionar la o societate a expus spre vânzare articole de îmbrăcăminte fără a avea afişate preţurile pentru fiecare produs. Au fost ridicate în vederea confiscării articole vestimentare în valoare de 1.470 lei.

 

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Elevii care deranjează ora pot fi trimiși în altă sală sub supravegherea altui profesor. Noul regulament din școli și noul Statut al Elevului, puse în dezbatere de Ministerul Educației

Noul regulament de organizare și funcționare a școlilor și noul Statut al Elevului, puse în ...