Acasă » REGIONAL » Moldova » Noi alocații bugetare importante pentru comuna Cristești prin fonduri guvernamentale dar și europene
nomad

Noi alocații bugetare importante pentru comuna Cristești prin fonduri guvernamentale dar și europene

Comuna Cristești primește încă o tranșă importantă de investiții de la Guvernul României. Este vorba despre o sumă de 2 400 000 lei, bani alocați din fondul de intervenții pentru construirea a două poduri în comună. De asemenea, primarul comunei Constantin Bolohan mai precizează faptul că prin fonduri europene s-a mai alocat suma de 15 000 euro pentru un proiect privind instalarea de internet gratuit în comună.

„Dragi cetățeni, avem două vești excelente! A fost alocată prin Hotărârea Guvernului nr. 698/2019 suma de 24 de miliarde de lei vechi din fondul de intervenții pentru construirea a două poduri din comuna noastră afectate de inundații: podul de la Hartoi și podul de la Tudorache. Totodată, a fost accesat programul privind finanțarea nerambursabilă în valoare de 15 mii de Euro de la Uniunea Europeană pentru instalarea de internet gratuit pe raza Comunei Cristești”, precizează primarul comunei Cristești, Constantin Bolohan.

 

G&B beton

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

O afacere lăsată în ceață de Rareș Bogdan

Au trecut 1 an si fix două luni de când Sorina Matei scria pe blogul său, ...