Acasă » REGIONAL » Pascani » Noi amenzi la Harlau. Barbat din Scobinti retinut de politisti pentru mai multe infractiuni
pmp

Noi amenzi la Harlau. Barbat din Scobinti retinut de politisti pentru mai multe infractiuni

 

La data de 05 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău au acţionat, pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit cu produse de contrabandă, a actelor de cerşetorie şi a încălcării normelor legale de circulaţie a autovehiculelor şi pietonilor, pe drumurile publice.

 

Au fost verificați 14 agenţi economici, 50 de autovehicule, 4 atelaje hipo și legitimate 127 de persoane.

Au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11.060 de lei, dintre care 27 conform O.U.G 195/2002,  5 conform Legii 12/1990, 4conform Legii 61/1991 și 6 conform altor acte normative.

De asemenea, a fostreținut 1 permis de conducere. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de 400 de lei.

 

De exemplu, un bărbat de 47 de ani, din orașul Hîrlău, a fost sancţionat contravențional cu amendă în cuantum de 400 de lei întrucât a provocat scandal într-un loc public.

Sanctionat cu amenda in cuantum de 1.160 lei a fost si un tânăr de 20 de ani, din județul Suceava. Politistii l-au depistat conducand o autoutilitară pe DE 58 Maxut cu viteza de 68 km/h, pe un sector de drum limitat la 50 de km/h.

De asemenea, tânărul nu avea asupra sa documentele prevăzute de legislaţia în vigoare, iar inspecţia tehnică periodică a autoutilitarei era expirată din data de 15.06.2017.

 

Barbat din Scobinti retinut de politisti pentru infractiuni la regimul rutier

Polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău au reținut un bărbat de 42 de ani, din comuna Scobinţi, care, în cursul lunii noiembrie a.c., a fost depistat pe DJ281, pe raza localitatii Scobinţi, conducând un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

De asemenea, în cursul anului 2015, acesta a fost depistat în timp conducând un autoturism, pe raza comunei Scobinţ, aflându-se influența băuturilor acoolice și prezentând polițiștilor un permis de conducere contrafăcut.

 

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 ore, urmând ca la data de 06.12.2017 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hîrlău şi Judecătoria Hîrlău, cu propuneri legale.

 

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...