Acasă » REGIONAL » Harlau » Noi controale in Hirlau. Amenzi de peste 4 000 lei date soferilor, agentilor economici dar si pietonilor
pmp

Noi controale in Hirlau. Amenzi de peste 4 000 lei date soferilor, agentilor economici dar si pietonilor

 

Ieri, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hîrlău au acţionat, pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a actelor de cerşetorie şi a încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice.

 

Au fost verificate 14 societăți comerciale, 29 de autovehicule, 16 atelaje hipo și legitimate 74 de persoane.  

De asemenea, au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.120 de lei, dintre care 7 conform Legii nr. 61/1991, 6 conform O.U.G nr. 195/2002 și 8 conform altor acte normative.

 Spre exemplu, un tânăr de 19 ani, din oraşul Hîrlău, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 lei de întrucât a provocat scandal şi i-a adresat injurii tatălui său, provocând indignarea cetăţenilor aflaţi în zonă.

 

Un barbat de 24 de ani, din comuna Şipote, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 500 de lei întrucât a efectuat acte de comerţ, oferind spre vânzare produse alimentare fără a avea afişat în loc vizibil preţul.

 Un bărbat de 45 de ani, din comuna Gropniţa, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 290 de lei întrucât a condus un autoturism pe str. Bogdan Vodă, din oraşul Hîrlău, fără a purta centura de siguranţă pe timpul deplasării cu autoturismul şi fără a avea actul de identitate şi permisul de conducere asupra sa.

 

 

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...