Acasă » REGIONAL » Moldova » Noi discuții pentru realizarea unui parc industrial la Pașcani

Noi discuții pentru realizarea unui parc industrial la Pașcani

Seria discuțiilor privind realizarea unui Parc Industrial la Pașcani continuă. Primarul Marius Pintilie alături de deputatul PNL Sorin Năcuță au efectuat o vizită, în cursul zilei de vineri, la Consiliul Județean Iași. Potrivit acestora, s-au căutat soluții de teren în vederea amenajării parcului. Cei de la Primărie nu au precizat despre concluziile trase în urma întâlnirii avute.
„Primarul Municipiului Pașcani Marius Pintilie alături de deputatul Sorin Năcuță au mers vineri la Iași pentru a analiza variantele de teren pentru amenajarea unui parc industrial la Pașcani împreună cu președintele Consiliului Județean Costel Alexe și vicepreședintele CJ Marius Dangă.
Conducerea Consiliului Județean ne-a asigurat de un parteneriat activ cu administrația locală pentru a identifica soluții pentru a crea o infrastructură completă prin care să stimulăm investițiile și dezvoltarea de afaceri care să genereze locuri de muncă și creșterea veniturilor la bugetele locale”, se precizează pe rețeaua de socializare Facebook.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pregătiri de primăvară la spațiile verzi din Pașcani

Lucrările prilejuite acestei perioade la spațiile verzi din municipiu continuă. Spre exemplu, se intervine constant ...