Acasă » Administratie » O nouă ședință de Consiliu Local suspendată la Mircești. Consilierii din opoziție nu s-au prezentat

O nouă ședință de Consiliu Local suspendată la Mircești. Consilierii din opoziție nu s-au prezentat

Consilierii locali din opoziție continuă să pună piedici primarului Leon Bălteanu cât și echipei sale de conducere. Ședința extraordinară convocată de primar în această dimineață, începând cu ora 08.00, nu s-a ținut. Asta deoarece consilierii din opoziție, PNL și viceprimarul Adrian Imbrea, nu au dat curs convocării.

Secretarul general Alois Gabor a precizat la începutul ședinței că nu se îndeplinește numărul necesar de consilieri pentru ca lucrările să poată continua. Astfel, din lipsă de cvorum ședința s-a suspendat de drept. Primarul Leon Bălteanu a criticat atitudinea consilierilor și a spus că nu fac altceva decât să blocheze dezvoltarea comunei și implicit să-și bată joc de întreaga comunitate.

Acesta a mai arătat că din cauza celor din opoziție s-au pierdut proiecte de asfaltare în comună și acum se riscă să se piardă alte proiecte necesare pentru mirceșteni. Mai multe puteți urmări în ședința VIDEO de mai jos:

https://youtu.be/T1BEUKbJYHE

Ordinea de zi a ședinței:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...