Acasă » REGIONAL » Pascani » O noua sedinta privind organizarea evenimentului „Zilele Municipiului Pascani”. Propunerea finala cu artistii ce vor urca pe scena

O noua sedinta privind organizarea evenimentului „Zilele Municipiului Pascani”. Propunerea finala cu artistii ce vor urca pe scena

Astazi, la Primaria Pascani s-a decis o serie de lucruri importante cu privire la organizarea evenimentului din acest an. Astfel ca propunerea finala din acest an, ca si prezenta artistica, in ziua de vineri raman artistii locali iar in inchidere ramane Irina Rimes. Sambata va urca pe scena Nicolaie Furdu Iancu, Mihaela Gurau, trupa Maxim si va inchide seara Stefan Banica jr. Duminica va incepe cu muzica populara doua artiste: Nicoleta Voica si Mioara Velicu. Va veni Tudor Chirila cu trupa Vama iar inchiderea va fi facuta de Smiley. Ca si prezentator la eveniment va fi Dan Negru.

Cei de la Casa de Cultura, Club Sportiv Municipal si Biblioteca au prezentat programul cu ocazia celor trei zile de sarbatoare. La Casa de Cultura va avea loc doua vernisaje. Talentele de la stadion si cele locale ce vor fi vineri pe scena sunt alese de Casa de Cultura, deci artistii locali trebuie sa depuna oferte la unitatea culturala pana pe 10 iunie. Potrivit organizatorilor, se va face un teatru liber la Casa de Culura in acea perioada si o lansare de carte in cursul zilei de sambata. Duminica, la Casa de Cultura, va avea loc un spectacol in Piata Mihail Sadoveanu si cu artisti din zona. La Biblioteca Municipala va avea loc lansare de carte, firme documentare si Cupa Pascaniului la Sah.

La CSM va avea loc Cupa Institutiilor la Fotbal. S-au mai facut propuneri ca anul acesta, pentru Zilele Municipiului, la institutii cat si la scena, sa fie facut un culoar special pentru persoanele cu handicap, in special pentru cei in scaunul cu rotile.

De mentionat faptul ca Zilele Municipiului Pascani 2017 vor avea loc in acest an in perioada 30 iunie – 1,2 iulie.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pensii 2024. Cine va primi cu 80% mai mult de la poştaş anul viitor

Ministrul Muncii (MMSS), Simona Bucura Oprescu, a oferit clarificări cu privire la impactul noii legi ...