Acasă » REGIONAL » Moldova » O parohie din comuna Miroslovești apelează la credincioși pentru sprijin financiar

O parohie din comuna Miroslovești apelează la credincioși pentru sprijin financiar

Preotul Parohiei „Sf. Treime” din comuna Miroslovești face un apel de necesitate către credincioși pentru sprijinirea cu fonduri bănești. Preotul spune că are nevoie de 30.000 lei pentru a achiziționa tablă de cupru cu scopul de acoperi noua șarpantă a unității bisericești.

„Biserica rugătoare a satului Miroslovești (județul Iași) are lăcașul, care dăinuie de un veac, în masivă renovare începând din vara anului 2017. Ne aflăm acum, asupra iernii, în etapa acoperirii cu tablă de cupru a noii șarpante a Bisericii.

Urmare, între altele, a scăderii puterii economice a enoriașilor parohiei, donatori de bază în această costisitoare întreprindere, și a creșterii prețurilor materialelor de construcție, suntem amenințați de întreruperea lucrărilor, implicit de efectele neprietenoase ale iernii asupra părții de acoperiș pentru care nu mai avem tablă – un necesar de circa 300kg – și nici resurse financiare, respectiv un necesar de circa 30 000 lei.
Cele mai sus relevate ne determină să vă adresăm, cu speranță, acest apel la a empatiza și solidariza cu noi, cei implicați în cele cerute de buna desfășurare a lucrărilor, spre a obține sprijin în urgentarea finalizării lucrărilor la acoperișul lăcașului Bisericii.
În contextul apelului nostru, ne punem nădejdea și în posibilitatea unor eventuali donatori de a decide redirecționarea unui anume procent (consacrat de lege) din impozitul pe venit, către instituția noastră de cult. Contul Parohiei „Sf Treime” Miroslovești: Banca Transilvania, Agenția Pașcani, Cod IBAN: RO71BTRLRONCRT0P39850801”, se arată într-o postare pe Facebook.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Legenda mai puțin povestită a lui Moș Nicolae

De numele Sfântului Nicolae sunt legate mai multe poveşti creştine. Legenda lui Moș Nicolae vorbeşte ...