Acasă » EVENIMENT » O româncă a fost condamnată la închisoare după ce a furat 116.000 de euro dintr-un bar, în Spania / Cum a reușit să sustragă banii

O româncă a fost condamnată la închisoare după ce a furat 116.000 de euro dintr-un bar, în Spania / Cum a reușit să sustragă banii

O româncă, chelneriță în Spania, riscă o pedeapsă de patru de închisoare, după ce a furat 116.000 de euro dintr-un bar. Ea a reușit să sustragă banii cu ajutorul unei brățări magnetice, cu care efectua operațiuni și cu care manevra casa de marcat.

Autoritățile o acuză pe româncă de delapidare în formă continuată, așa că vor să fie pedepsită cu închisoare și să plătească 3.000 de euro amendă. De asemenea, ea va fi obligată să returneze toți banii furați, adică 116.186,32 de euro.

Românca a furat banii din barul în care tocmai ce se angajase

Chelnerița va fi judecată în decursul acestei luni la Donostia, după ce a furat bani când se afla singură „ghidată de dorința de îmbogățire financiară ilicită”, conform Parchetului.

Ea s-a folosit și de simularea rambursărilor după anularea biletelor, lucru care a generat „un exces de numerar față de contabilitatea zilnică a casei de marcat”. Alte dăți, românca încasa vânzările fără să emită biletele, motiv pentru care s-a ajuns, din nou, la „un exces de numerar”.

Procurorii au mai declarat că românca a furat „zilnic și în mod deliberat”, scrie stiridiaspora.ro.

În perioada mai-septembrie 2019, femeia a furat 1.004,36 de euro cu ajutorul brățării magnetice master a proprietarului, care era presupusă pierdută. Ea se folosea de acel dispozitiv pentru a șterge vânzările din casă, pentru că doar astfel putea să efectueze acele infracțiuni.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...