STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » EVENIMENT » O româncă de 32 de ani a convins un italian de 73 de ani să-i dea aproape 800.000 de euro. Amorezul a ajuns pe străzi

O româncă de 32 de ani a convins un italian de 73 de ani să-i dea aproape 800.000 de euro. Amorezul a ajuns pe străzi

O româncă de 32 de ani şi un italian de 73 de ani sunt protagoniștii unei povești incredibile care a dus în final la falimentarea bărbatului.

Acum femeia a fost trimisă în judecată de procurori pentru înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave. Și asta după ce l-a convins pe italian să-i ofere 780.000 de euro, potrivit probatoriului instrumentat de anchetatori.

Autoritățile italiene au stabilit că în perioada mai 2015 – septembrie 2017, în mod repetat, românca l-a indus în eroare pe italianul de 73 de ani. Aceasta ăi promitea că se va căsători cu el.

Vrăjit de femeia cu 40 de ani mai tânără decât el, italianul a vândut o locuință cu șapte camere în zona centrală a orașului Milano, iar toţi banii i-a dat femeii din Gorj.

Și asta nu este tot. De-a lungul a doi ani, amorezatul i-a oferit acesteia mai multe alte cadouri şi diverse sume de bani. Românca știa exact cum să îl convingă să fie darnic cu ea și apela inclusiv la povești lacrimogene. Una dintre acestea era legată de părinții săi despre care spunea că sunt bolnavi şi au nevoie de tratament.

Italianul însă nu bănuia nimic și ajunsese să se împrumute de peste tot pentru a-i da bani româncei şi chiar îi spunea acesteia într-un mesaj că nu mai avea nici ce să mănânce, totul culminând cu vânzarea locuinței din Milano.

Mai mult, femeia s-a și căsătorit în România, dar a continuat să-i ceară bani italianului. Când și-a dat seama, totuși, că cea de care s-a îndrăgostit nu a făcut decât să îl stoarcă de toată averea, acesta a mers la poliție care a reținut-o pe femeie.

În apărarea sa, românca a respins toate acuzațiile şi susține că italianul amorezat i-a oferit totul din proprie inițiativă.

„Faptul că o persoana a înțeles altceva decât trebuia să înțeleagă nu este vina mea, tot ce mi-a dat a fost din proprie inițiativă, iar concluzia pe care o trag este că dorește să pozeze în victimă şi că nu suportă să mă vadă fericită alături de bărbatul cu care m-am căsătorit”, a afirmat tânăra, potrivit Adevarul.ro, citat de Antena3.ro.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

UPDATE | Accident rutier la Blăgești. Două persoane au necesitat îngrijiri medicale

În urmă cu aproximativ două ore, în municipiul Pașcani, pe raza suburbiei Blăgești mai exact, ...