STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » LIFESTYLE » Oana Zăvoranu, critici dure la adresa Ginei Pistol și lui Smiley: „Această familie se vrea a fi pe un high așa” Citeşte întreaga ştire: Oana Zăvoranu, critici dure la adresa Ginei Pistol și lui Smiley: “Această familie se vrea a fi pe un high așa”

Oana Zăvoranu, critici dure la adresa Ginei Pistol și lui Smiley: „Această familie se vrea a fi pe un high așa” Citeşte întreaga ştire: Oana Zăvoranu, critici dure la adresa Ginei Pistol și lui Smiley: “Această familie se vrea a fi pe un high așa”

Gina Pistol și Smiley au intrat în vizorul Oanei Zăvoranu. Actrița i-a criticat dur pe cei doi pentru modul în care se manifestă în mediul online.
„Ginuța s-a schimbat foarte tare din momentul ala în care și-a dat seama că este doamna Gina Pac Pac Omul a lui Smiley Omul a început să forjeze tăticule tot ce mișcă pe acest pământ. De la mâncărică…de astea pentru copii.(…) Această familie se vrea a fi pe un ‘high’ așa. După ce s-a născut copilul schimbare de 360 de grade. Ginuța este într-o stare și e supărată fleașcă că e greu cu copilul, e greu să fii și mamă la copil și nevasta la iubit, nu.. iubita la iubit, și mai ales dacă iubitul e Smiley Omul și s-a apucat să facă ce știe ea mai bine…mocangeală la tot, de la A la Z”, a spus Oana Zăvoranu în podcastul ei de pe Youtube. Vedeta a ținut să vorbească și despre fiica Ginei și a lui Smiley, despre faptul că cei doi încă nu au făcut publice până acum poze cu micuța. Oana Zăvoranu spune că totul este o strategie, iar chipul lui Josephine va fi arătat oamenilor când Gina și Smiley vor primi o ofertă generoasă din partea presei. „Așteaptă să vină o poate revistă generoasă, vreo televiziune (…) și în momentul în care va fi destul de generoasă suma ce credeți? Minune! Surpriză! Și ei o vor arăta pe cea mică, pentru că… la cerere o s-o bage, la cererea voastră pentru că ne-ați scris foarte mulți că sunteți curioși să vedeți dacă seamănă cu mine sau cu Omul, Smiley Omul ne-am hotărât să o arătăm”, a adăugat Oana. Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Adelei Popescu Nu este prima oară când Oana Zăvoranu critică vedetele din showbizul românesc. În urmă cu câteva săptămâni, actrița de telenovele s-a luat de Adela Popescu, spunând că oamenii o urmăresc doar pentru că apare des pe sticlă, nu că ar avea ceva special.

Citește mai multe pe Unica.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cetățenii orașului Hârlău rămân fără apă

În scopul igienizării rezervorului de apă potabilă din localitatea Hârlău, de 2500 mc capacitate, joi 23 ...