Acasă » REGIONAL » Moldova » Olariu propune modificarea organigramei Spitalului Municipal de Urgență Pașcani prin înființarea unui alt post de pompier

Olariu propune modificarea organigramei Spitalului Municipal de Urgență Pașcani prin înființarea unui alt post de pompier

Nemulțumiri la proiectul de hotărâre, ce urmează a fi dezbătut în ședința ordinară de Consiliu Local Municipal de mâine, privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Municipal de Urgență Pașcani (SMU). Consilierul local PMP, Sorin Olariu, a intervenit pe acest proiect în cadrul ședinței Comisiei Economice solicitând să suplimenteze cu încă o persoană la Capitolul Personal pază, pompier.

”Ar trebui ca un reprezentant al Spitalului Municipal de Urgență să fie prezent la ședință. Unele posturi trebuiesc a fi cumulate. Nu se poate să existe un singur post de pompier la spital având în vedere capacitatea acestuia. Pe organigramă sunt trei zidari. Mă întreb cât au de zidit zilnic? Propun ca o parte din zidari să fie desființați și să fie înființat măcar un post de pompier. În caz de o problemă de incendiu nu poate o singură persoană să intervină până ce ajung mașinile de intervenții”, a precizat Sorin Olariu, consilier local PMP Pașcani.

Ceilalți colegi ai Comisiei au fost de acord în principiu cu această propunere și au precizat că în ședința ordinară de Consiliu Local se va discuta despre o posibilă modificare.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Mesajul primarului Dumitru Pantazi după pierderea alegerilor locale. „Vă mulțumesc pentru fiecare vot de încredere pe care mi l-ați acordat”

Primarul Dumitru Pantazi a postat pe FACEBOOK un mesaj după pierderea alegerilor locale. Edilul șef ...