Acasă » REGIONAL » Moldova » Ordine în parcarea de la Piața Agroalimentară din Vale. Se montează indicatoare și se pregătesc amenzile
thomplast

Ordine în parcarea de la Piața Agroalimentară din Vale. Se montează indicatoare și se pregătesc amenzile

 

Veste bună pentru cetățenii care obișnuiesc să-și facă cumpărăturile din Piața Agroalimentară din zona Vale. Șeful piețelor împreună cu șeful Poliției Locale Pașcani a demarat deja pașii pentru a face ordine în zona de parcare. În această perioadă se lucrează la realizarea indicatoarelor ce urmează a fi montate săptămâna viitoare.

„După cum se știe prea bine, în urma unor întâlniri avute cu membrii Comisiei de circulație la Primărie s-a luat decizia de a se monta indicatoare ce interzic staționarea mașinilor de aprovizionare cu marfă. Deja am purtat discuții cu cei de la Serviciul de Gospodărie Comunală din Primărie și se lucrează în stația Raiser la ele. Săptămâna viitoare le vom monta iar cei care nu le respectă vor fi amendați de către autorități. Vor fi montate și indicatoare care vor conține un orar de aprovizionare cu marfă ce va trebui respectat de către agenții economici”, a declarat Cristian Menegon, șef piețe agroalimentare Pașcani.

Amintim faptul că aleșii locali au cerut celor de la Primărie să găsească soluții pentru a face ordine în zona parcărilor de la Piața Agroalimentară din zona Vale. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că unii agenți au ocupate locurile de parcare tot timpul iar clienții nu au unde să-și parcheze mașinile când fac cumpărături.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Hârlăuanii rămân fără apă potabilă

În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă de 100 mm diametru, ApaVital se ...