Acasă » REGIONAL » Pascani » Panzaru, operat de urgenta. Masina pe care o conducea, un Mazda SUV a fost distrusa in proportie de peste 70%
pmp

Panzaru, operat de urgenta. Masina pe care o conducea, un Mazda SUV a fost distrusa in proportie de peste 70%

In urma impactului, Costica Panzaru a sunat la 112 pentru a cere ajutor. La fata locului s-a deplasat un echipaj al Serviciul de Ambuanta Judetean cat si un echipaj de politie. Medicii urgentisti i-au acordat sprijin medical si l-au transportat la spitalul Targu Frumos. De aici au vrut sa-l transfere la Iasi insa Panzaru le-a cerut sa fie internat la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, unitatea medicala pe care o manageriaza.

 

Citeste si: Dr. Costica Panzaru a suferit un accident rutier. Reprezentantii politiei spun ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum

 

Aici, a fost operat de urgenta de catre colegii sai iar la ora actuala se afla in afara oricarui pericol. Potrivit celor de la spital, in urma accidentului i-au fost fisurate mai multe coaste, a suferit o ruptura de splina si fractura de coloana.

 

Masina pe care si-a achizitionat-o recent, un Mazda SUV este avariata in proportie de peste 70%. Cel mai probabil firma de asigurari va suporta despagubirile .

MAZDA SUV

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...