Acasă » REGIONAL » Moldova » Pășcăneanul cercetat pentru tentativă la tâlhărie calificată a fost reținut pentru 30 de zile

Pășcăneanul cercetat pentru tentativă la tâlhărie calificată a fost reținut pentru 30 de zile

Magistrații pășcăneani au dispus arestarea preventivă a bărbatului în vârstă de 34 ani, cercetat pentru tentativă de tâlhărie calificată. Potrivit reprezentanților IPJ Iași, individul a fost reținut inițial pentru 24 ore iar mai apoi s-a dispus introducerea lui în arest pentru 30 zile. Amintim faptul că polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au identificat un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Pașcani, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. 

„Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 17 august a.c., acesta ar fi pătruns în curtea unei femei, de 57 de ani, din municipiul Pașcani și dintr-o anexă ar fi încercat să sutragă mai multe bunuri, iar ulterior, pentru a-și asigura scăparea acesta ar fi împins-o pe femeie.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 18 august a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 19 august a.c., acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani și Judecătoriei Pașcani, instanță acre a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, fiind reintrodus în Arestul I.P.J. Iași”, precizează cei din cadrul IPJ Iași.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Mesajul primarului Dumitru Pantazi după pierderea alegerilor locale. „Vă mulțumesc pentru fiecare vot de încredere pe care mi l-ați acordat”

Primarul Dumitru Pantazi a postat pe FACEBOOK un mesaj după pierderea alegerilor locale. Edilul șef ...